Alyssa Milano

Alyssa Milano muy sexy

Alyssa Jayne Milano, nació en Nueva York el 19 de diciembre de 1971. Aunque a Alyssa Milano la conocemos por su participación en la serie Embrujadas, que lleva en antena desde 1998, donde da vida a Phoebe Halliwell, Alyssa ha trabajado en buen número de peliculas.

Filmografía de Alyssa Milano

The Blue Hour: 2007
• Dickie Roberts: Former Child Star: 2003
• Kiss the Bride: 2002
• Buying the Cow: 2002
• Diamond Hunters: 2001
• Lady and the Tramp II: Scamp’s Adventure: 2001
• Charmed: 1998
• Goldrush: A Real Life Alaskan Adventure: 1998
• Hugo Pool: 1997
• Below Utopia: 1997
• Jimmy Zip: 1996
• Public Enemies: 1996
• To Brave Alaska: 1996
• Glory Daze: 1996
• Fear: 1996
• Poison Ivy II: 1996
• Deadly Sins: 1995
• The Surrogate: 1995
• Embrace of the Vampire: 1994
• Double Dragon: 1994
• Confessions of a Sorority Girl: 1994
• Conflict of Interest: 1993
• Candles in the Dark: 1993
• Casualties of Love: The Long Island Lolita Story: 1993
• Melrose Place: 1992
• Little Sister: 1992
• Where the Day Takes You: 1992
• Speed Zone!: 1989
• Dance ‘Til Dawn: 1988
• Crash Course: 1988
• The Canterville Ghost: 1986
• Commando: 1985
• Who’s the Boss?: 1984
• Old Enough: 1984

Advertisements

2 comentarios en «Alyssa Milano»

Deja un comentario

A %d blogueros les gusta esto: